Monipuolinen kukkakauppa hautaustoimiston yhteydessä Sysmässä

Sysmän Kukkakauppa ja Hautaustoimisto palvelee nimensä mukaisesti myös kukkiin ja koristeluun liittyvissä asioissa. Valikoimassamme on kukkia kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja ammattitaitoinen henkilökuntamme sitoo kukista kauniita kimppuja ja tekee taidokkaita asetelmia toiveidesi mukaisesti. Autamme myös suunnittelussa ja annamme mielellämme vinkkejä koristeluun. Voit tutustua valikoimiimme verkkokaupassa ja tehdä tilauksen sieltä tai tilata suoraan sähköpostista siltanen@phnet.fi tai soittamalla 03 717 1054.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

ARKUNKORISTEET

Arkunkoristetta suunniteltaessa tulee ottaa huomioon arkun väri, pintamateriaali, sekä verhoillun arkun laskosmateriaali. Kannattaa myös miettiä, mikä kukkalaji oli vainajan mieleen. Tutustu malleihin verkkokaupassamme. 

KUKKAVIHKOT

Nykyään hautajaisissa on usein tapana käyttää kukkaseppeleiden sijaan kauniita kukkavihkoja, joissa muistovärssy on kirjoitettuna korttiin. Seppeleitä tilaavat lähinnä erilaiset järjestöt, mm. sotaveteraanit. Lähimpien omaisten kukkavihkoissa käytetään korttien ohella myös kauniita tekstattuja nauhoja. Katso malleja verkkokaupassamme.

HAUTAKIMPUT

Hautakimppu sidotaan usein kauden kukista. Se sidotaan kukkien omiin varsiin ja kimppuun kiinnitetään usein rusetti ja kortti, mutta kimppuun on mahdollista kiinnittää myös tekstattu nauha. Muistathan, että kaikkia värejä voi käyttää myös surukukissa! Katso malleja verkkokaupassamme.

Kukkaristit, sydämet ja seppeleet

Kukkavihkojen ja hautakimppujen ohella hautajaisissa käytetään myös erilaisiin muotoihin sidottuja asetelmia: esimerkiksi seppeleitä, kukkaristejä tai sydämiä. Katso malleja verkkokaupassamme.

MORSIUSKIMPUT

Hääpäivä on monelle se elämän tärkein päivä, eikä tuolloin pidä unohtaa kauniiden kukkien tuomaa juhlantuntua! Meiltä saat kaikki hääjuhlaan tarvittavat kukat: hääkimpun, heittokimpun, vieheet, hiuskoristeet, kukat kirkkoon, juhlapaikalle ja hääautoon jne. Katso malleja verkkokaupassamme.

ONNITTELUKIMPUT

Onko lähipiirissä tiedossa syntymäpäiväjuhlat? Pääseekö kummilapsi ylioppilaaksi tai naapurin tyttö ripiltä?Jääkö työkaveri eläkkeelle tai tuntuuko siltä, että olisi kiva antaa jollekin tärkeälle kukkia ihan muuten vaan?Oli tilanne mikä hyvänsä, meiltä löytyy niin korkeat kuin matalatkin onnittelukimput naisille, miehille ja lapsillekin. Katso malleja verkkokaupassamme.

Huom! Tomitamme onnittelukimput itse perille Sysmän alueella.Toimitus onnistuu myös muille paikkakunnille kukkavälityksen kautta.

PÖYTÄASETELMAT

Pöytäasetelmia käytetään monenlaisissa tilaisuuksissa, esimerkiksi kastetilaisuuksissa, häissä ja hautajaisissa, sekä muissa juhlissa ja tapahtumissa. Suunnittelemme asetelmat yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnittelussa otetaan huomioon mm. tilaisuuden luonne, miljöö, vuodenaika ja luonnollisesti asiakkaan toiveet. Pöytäasetelmat ovat pitkäikäisiä, sillä ne sidotaan kukkasieneen. Toimitamme pöytäasetelmat tarvittaessa suoraan juhlapaikalle Sysmän alueella! Katso malleja verkkokaupassamme.

JOULU- JA KUKKA-ASETELMAT

Joulu on tunnelmallista aikaa ja osansa tunnelmaan tuo ihanasti tuoksuvat joulukukat. Jouluinen kukka-asetelma on myös oiva lahjaidea! Katso malleja verkkokaupassamme.

Adressit, kortit ja värssyt

Meiltä saat myös asiaankuuluvat adressit ja kortit kaikkiin tilaisuuksiin. Kysy myös värssyehdotuksia! Katso malleja verkkokaupassamme.

Ota yhteyttä >>